Garagedeuren

Garagedeuren van BDR Deurtechniek.

Wat onze garagedeuren bewerkstellen is eenvoudig uit te leggen:
ontwerpvrijheid in breedte maal hoogte.

Meer keuze. Meer variatie.

Uw huis is prachtig maar mist wellicht een finishing touch van een fraaie en praktische garagedeur. Met de garagedeuren van BDR Deurtechniek kunt u talloze paneelmotieven, oppervlaktestructuren en kleuren combineren. Elke garagedeur wordt volgens de wensen van u geproduceerd en voldoet aan alle specifieke behoeften en veiligheid. Niet alleen de buitenkant van onze garagedeuren staan garant voor kwaliteit en uitstraling; Het gebruik van zeer hoogwaardige materialen en meer dan 20 jaar ervaring garanderen veiligheid en duurzaamheid.

Download hier uw garagedeur brochure.
Download hier uw garagedeur brochure.

Zie ook onze garagedeuren:

Garagedeuren met een hoge bedieningscomfort.

Ontdek hoe comfortabel de bediening van onze garagedeuren zijn, elektrische aandrijvingen maken het leven makkelijker. Hiermee opent u uw garagedeur eenvoudig vanuit de auto en behoudt u bij regenachtig weer droge voeten. Onze moderne garagedeur-aandrijvingen openen en sluiten uw nieuwe garagedeur altijd betrouwbaar en ongecompliceerd op een druk op de knop. Met een design-handzender, drukknop of codeklavier brengt u kleur en gemak in het dagelijkse leven!

Garagedeuren met maximale veiligheid.

Geïntegreerde veiligheids-techniek voorkomt lichamelijk letsel. Alle garagedeuren van BDR Deurtechniek bieden een maximale veiligheidsstandaard dankzij onder meer de gepatenteerde vingerklembeveiliging, een ingrijp-beveiliging aan de zijkant en meervoudige veersystemen. U kunt uw garagedeur verder voorzien van een dagmaat beveiliging voor de maximale beveiliging voor u en uw gezin.

Uw garagedeur vervangen.

Wanneer uw oude garagedeur aan vervanging toe is, kunt u deze zonder problemen vervangen door een nieuwe, moderne garagedeur van BDR Deurtechniek. Voor elke situatie zijn er speciale renovatieoplossingen. Heeft u een kanteldeur dan hebben wij hiervoor standaard afmetingen om uw kanteldeur snel en efficiënt te vervangen. In slechts een dag wordt uw oude garagedeur gedemonteerd en uw nieuwe garagedeur gemonteerd.

Contact opnemen

Wij denken graag met u mee over uw nieuwe sectionale garagedeur. Ook als u op zoek bent naar overheaddeuren of industriedeuren kunt u altijd bij ons terecht voor vrijblijvend en passend advies. U kunt hiervoor bellen naar 013-8893541. We staan u graag te woord of u kunt een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs. We kunnen uw vraag ook per mail beantwoorden, vul hiervoor onze contactformulier in.