Moderne garagedeuren van deze tijd.

Uw garagedeur vervangen?

Uw oude garagedeur is aan vervanging toe. U kunt deze zonder problemen laten vervangen door een nieuwe, moderne garagedeur van BDR Deurtechniek. Voor elke situatie zijn er speciale renovatieoplossingen wwaardoor het vervangen van een garagedeur altijd mogelijk is. Heeft u een kanteldeur dan hebben wij hiervoor standaard afmetingen om uw kanteldeur snel en efficiënt te vervangen. In slechts een dag wordt uw oude garagedeur gedemonteerd en uw nieuwe garagedeur gemonteerd. 

Hoe bestelt u een nieuwe garagedeur?

Door contact met ons op te nemen kunt u aangeven dat u een persoonlijk advies aan huis wilt. Wij zullen dan een afspraak met u inplannen wanneer het voor u het beste uitkomt, geen probleem bij BDR Deurtechniek. Wij kunnen u dan doormiddel van documentatie en staaltjes van de verschillende deuren adviseren.  

Wat kunt u verwachten van de garagedeuren van BDR Deurtechniek?

Garagedeuren met maximale veiligheid. Geïntegreerde veiligheids-techniek voorkomt lichamelijk letsel. Alle garagedeuren van BDR Deurtechniek bieden een maximale veiligheidsstandaard dankzij onder meer de gepatenteerde vingerklembeveiliging, een ingrijp-beveiliging aan de zijkant en meervoudige veersystemen. U kunt uw garagedeur verder voorzien van een dagmaat beveiliging voor de maximale beveiliging voor u en uw gezin.

Garagedeuren met een hoge bedieningscomfort.

Ontdek hoe comfortabel de bediening van onze garagedeuren zijn, elektrische aandrijvingen maken het leven makkelijker. Hiermee opent u uw garagedeur eenvoudig vanuit de auto en behoudt u bij regenachtig weer droge voeten. Onze moderne garagedeur-aandrijvingen openen en sluiten uw nieuwe garagedeur altijd betrouwbaar en ongecompliceerd op een druk op de knop. Met een design-handzender, drukknop of codeklavier brengt u kleur en gemak in het dagelijkse leven!

Garagedeur onderhoud:

Een garagedeur heeft onderhoud nodig om de duurzaamheid en veiligheid te garanderen. BDR Deurtechniek heeft verschillende vormen van onderhoudscontracten. Bent u benieuwd naar onze garagedeur onderhouds tarieven?

Hoe neemt u contact met ons op?

Wij denken graag met u mee over uw nieuwe garagedeur. Ook als u op zoek bent naar en allrounder kunt u altijd bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw bestaande garagedeur. U kunt hiervoor bellen naar 013-8893541. We staan u graag te woord of u kunt een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs. We kunnen uw vraag ook per mail beantwoorden. Stuur daarvoor een bericht naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wilt u graag direct een prijsopgave ontvangen? Stuur dan ons uw gegevens met behulp van ons online contactformulier.